Mijn favorieten

Taxaties

Werkgebied:
Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum, Eemnes, Weesp, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Muiden en Muiderberg.

Gratis, vrijblijvende waardebepaling:
Mocht u overwegen om uw woning binnenkort of in de toekomst te verkopen, komen wij vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling. Wij zullen de waarde bepalen en een advies-vraagprijs voorstellen. Het betreft geen schriftelijke verklaring.

Taxatierapport:
Voor taxaties ten behoeve van woningfinanciering is het model "taxatierapport financiering woonruimte" de standaard geworden. Een uitgebreid, volledig rapport.

Taxatierapport (NWWI):
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) woningtaxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.
Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs ook voor niet NHG-financieringen verplicht.