4W7A8854-2

Kim Oude Reimer

Kandidaat - Register Makelaar

Down

In 2017 ben ik begonnen in de makelaardij in regio Gooi en Vechtstreek. Na de nodige ervaring opgedaan te hebben, was de keuze voor mij makkelijk gemaakt; ik ga mijn diploma voor Kandidaat-makelaar behalen. Sinds 2022 versterk ik met veel plezier het team van Nienaber makelaars te Weesp.

Wat mij aanspreekt in de makelaardij is de diversiteit, het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers bij het verkopen, aankopen of verhuren van hun woning, want dit is vaak één van de belangrijkste stappen in hun leven. Het is mooi om hier deel van uit te mogen maken. Er komt vaak veel op mensen af in zo een periode. Dan heb je aan mij een goede om zoveel mogelijk zorgen weg te laten nemen. Het proces zal ik zo soepel mogelijk laten verlopen en hopelijk met het gewenste resultaat. Dit doe ik professioneel, maar ook met een lach en een gezonde dosis humor!

Geboren en getogen te Hilversum en samenwonend met mijn vriend. Naast mijn fulltime baan ben ik graag lekker actief buiten bezig. Dan ga ik padellen, hardlopen/wandelen of bootcampen, ook ski/snowboarden ik graag van de Oostenrijkse bergen af.

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.