MJbanner

Marie-José Exel

Register Makelaar Register Taxateur

Down

“Bent u tevreden? Dan ben ik dat ook!”

Al bijna 20 jaar woon ik in Weesp en ben sinds 2008 werkzaam bij Nienaber Makelaars in Weesp. Zowel zakelijk als privé ben ik dus goed op de hoogte van de woningmarkt in Gooi en Vechtstreek. Vooral in Weesp met zijn gevarieerde woningaanbod ben ik als geen ander bekend: van karakteristieke woningen in het oude centrum tot nieuwbouwprojecten. Elke buurt heeft zijn eigen charmes, voor- en nadelen. Dat maakt het soms lastig voor mensen om een beslissing te nemen. Zeker omdat het kopen van een huis vaak een emotioneel proces is. Juist dan maak ik als makelaar het verschil. Ik kan me goed inleven in de woonwensen van mijn cliënten maar verlies de zakelijke kant niet uit het oog.
De wensen overtreffen vind ik een van de mooiste kanten van het makelaarsvak. Door goed te luisteren naar de wensen van mijn cliënt, bepalen we samen de strategie.
Of het nu om de aankoop of verkoop van een woning gaat, u kan van mij altijd een eerlijk advies verwachten.

Ik ben Marie-José Exel, Register Makelaar Taxateur, getrouwd en heb twee zonen. In mijn vrije tijd wandel ik graag en houd ik van sportieve activiteiten zoals fitness en skiën.

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.