Wimbanner

Wim van Beukering

Technisch bouwkundig ingenieur

Down

“Transparant, loyaal, betrouwbaar en ruim 25 jaar ervaring in het vastgoedmanagement”

Vastgoedmanagement is een dienstverlenend beroep. Goed luisteren naar de opdrachtgever, advies en eerlijkheid staan daarbij hoog in het vaandel. Door mijn ervaring als medewerker van een aannemer, een architect, een vastgoedbeheerder, een belegger en ontwikkelaar is mijn kennis, interesse en ervaring breed ontwikkeld. Dit geeft veel vertrouwen bij partijen waar Nienaber Makelaars dagelijks mee samenwerkt.

Mijn doel is om als technisch vastgoedmanager een relevante rol te vervullen . Een rol waarbij het support altijd transparant zal zijn, gebaseerd op belangen, wensen, rechten en plichten van de opdrachtgever.
Naast mijn support aan Nienaber Makelaars werk ik ook als technisch vastgoedmanager en projectmanager voor een beperkt aantal andere opdrachtgevers (Verenigingen van Eigenaren, retailers en zorginstellingen).

Buiten de dagelijkse werkzaamheden breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin in en om ons huis , op het sportveld of op vakantie. Ons gezin, het werk en de omgeving rondom mijn woonplaats Ede bieden tezamen alle mogelijkheden om met heel veel plezier de kansen van het leven te benutten en waar mogelijk de mooie momenten met dierbaren te vieren.

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.