Technisch Vastgoedbeheerder

Voor onze afdeling Vastgoedmanagement zijn wij op zoek naar een Technisch Vastgoedbeheerder voor het dagelijks onderhoud. Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het algemeen onderhoud.

 

Wie zijn wij?

Nienaber Vastgoedmanagement is een middelgrote vastgoedmanagementorganisatie die sterk is vertegenwoordigd in de regio. Ons team van ervaren, professionele medewerkers spant zich tot het uiterste in om het vastgoed voor onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te managen.

 

Wat vragen wij?

Voor onze vestiging Bussum zoeken wij een technisch vastgoedbeheerder met bouwkundige en technische achtergrond en parttime beschikbaar voor minimaal 24 tot 32 uur per week. Ervaring in de beheersector en met erkende onderhoudsbedrijven is een pré.

Tot de kerntaken behoren van deze functie behoren:

  • Opstellen en uitvoeren aan meerjarenonderhoudsplannen;
  • Beoordelen en opdragen van reparatieverzoeken;
  • Aanvragen en beoordelen van offertes en aanbestedingen voor (geplande) bouwkundige onderhoudswerkzaamheden;
  • Controleren, beoordelen en opleveren van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden door derden;
  • Opstellen van inspectie en onderhoudsrapportages;
  • Opstellen van een bestek gericht op ten uitvoer brengen van onderhoudswerkzaamheden;
  • Coördinatie van en directievoering op de (bouwkundige) onderhoudswerken;
  • Selecteren van, onderhouden van contacten met en aansturen van  onderhoudsbedrijven en de onderhandeling daarmee;
  • Klachtafhandeling technische zaken.

Verder bestaan de werkzaamheden uit de begeleiding van onderhoud en renovatie. Dit doen wij voor woningen, winkels, kantoren en bedrijfspanden, voor opdrachtgevers als institutionele- en professionele vastgoedbeleggers, particulieren en VVE’s.

 

Wat bieden wij?

Een variërende en uitdagende baan, waarbij je deels buiten en deels op kantoor werkt in een fijne werkomgeving met leuke collega’s. Het salaris dat wordt geboden is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan op onze vacature, stuur jouw CV en korte motivatie naar wieke@nienaber.nl. Wie weet drinken we dan binnenkort een kop koffie met elkaar.