Bedrijfsmakelaar (K)RMT

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Bedrijfsmakelaar (K)RMT.

 

Wie zijn wij?

Sinds 1919 maken wij werk van onze passie: de makelaardij! Wij zijn Nienaber Makelaars, een no nonsens makelaarskantoor, waarbij kwaliteit, integriteit en vooral onze opdrachtgever centraal staan. Ons team is enthousiast, energiek en gedreven en vormt een hechte club mensen waar alle ruimte is om jezelf te zijn en je verder te ontplooien. Naast de uitgebreide woningmakelaardij zijn wij ook actief in de bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement en assurantiën. Wij adviseren en begeleiden op grote schaal binnen de hele regio Gooi en Vechtstreek onze opdrachtgevers voor verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en vastgoedontwikkeling. Een breed georiënteerd kantoor met meer dan 100 jaar ervaring.

 

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Bussum zijn wij op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor aan-/verkoop, aan-/ verhuur, taxaties van bedrijfsruimten, winkels en kantoren.

 

Wat vragen wij?

  • Minimaal K-RMT diploma;
  • Ervaring in de makelaardij;
  • HBO denk- en of werkniveau, commercieel ingesteld, sociaal vaardig, representatief en goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en goede kennis van Word en Excel;
  • Bij voorkeur ervaring met CRM pakket Realworks;
  • Fulltime beschikbaarheid.

 

Wat bieden wij?

  • Een variërende en uitdagende baan binnen een gepassioneerd team van specialisten in een gevestigde organisatie waar we met elkaar gaan voor het beste resultaat;
  • Plezierige werkomgeving;
  • Een marktconform salaris.

 

Interesse?

Ben jij de bedrijfsmakelaar die wij zoeken? Solliciteer dan op onze vacature en stuur je mail naar wieke@nienaber.nl. Wie weet drinken we dan binnenkort een kop koffie met elkaar.

 

Bekijk ook onze overige vacatures.

Door de groei van onze organisatie hebben wij meerdere vacatures openstaan.

Is deze vacature niet wat je zoekt? Zie ook onze andere vacatures!