Met een NVM aankoopmakelaar staat u sterker

Een huis kopen is een hele stap. Het is een flinke investering en één die u, waarschijnlijk, niet heel vaak doet. Het inschakelen van een NVM aankoopmakelaar helpt u om uw perfecte woning tegen de juiste prijs en onder de juiste voorwaarden te bemachtigen.

We begrijpen dat een woning kopen spannend is, daarom leggen we graag alvast beknopt uit hoe het in zijn werk gaat. Uiteraard is elke woningaankoop puur maatwerk, vandaar dat we in een vrijblijvend gesprek graag bespreken hoe uw stappenplan er precies uitziet.

Wij zijn er om úw belangen te behartigen. Zo gaan we mee naar bezichtigingen, checken de kleine lettertjes, zijn kritisch op de staat van de woning, adviseren we omtrent de bouwtechnische staat en eventuele keuringen en taxaties én voeren de onderhandelingen. Daarbij bent u ervan verzekerd dat de makelaars van Nienaber altijd op de hoogte zijn van de sentimenten in de markt en de benodigde juridische kennis hebben.

Leer onze makelaars kennen

Zo helpen wij u

Uw wensen

Bij het kopen van een woning staat persoonlijk contact centraal. Wij willen echt weten voor wie we aan de slag gaan, want pas als we echt weten wat voor u belangrijk is, kunnen wij u goed helpen. We kijken niet alleen naar uw budget, maar ook naar hoe snel u een nieuwe woning wilt betrekken en bij welke onderhandelingstactiek u zich prettig voelt.

Twee weten meer dan één - de bezichtiging

Als aankoopmakelaar gaan we met u mee naar de bezichtiging(en). Al onze makelaars zijn volledig gecertificeerde NVM register-makelaars, we weten dus waar we het over hebben. Dankzij onze kennis en ervaring kijken wij met een kritisch oog mee. Is de staat van onderhoud in orde? Zijn de vraagprijs en voorwaarden reëel? En, bijkomend voordeel: met een aankoopmakelaar aan uw zijde neemt iedereen u direct serieuzer.

De onderhandeling

Het vinden van uw droomhuis is één, het kopen tegen de beste prijs onder de beste voorwaarden is twee. Maar dat is precies wat we voor u gaan doen. Tijdens de onderhandelingen staan uw (financiële) wensen centraal. We staren ons niet blind op alleen de vraagprijs, maar onderhandelen ook over de door u gewenste oplevertermijn of over het oplossen van gebreken die we tijdens de bezichtiging hebben geconstateerd.

De kleine lettertjes

Wij zijn er om uw belangen te behartigen. Daarom willen we, net zoals u, precies weten wat u tekent. We nemen samen het koopovereenkomst en alle bijlagen door, kijken kritisch of alles volgens afspraak in het overeenkomst is opgenomen en beantwoorden al uw vragen. Zo weten niet alleen wij, maar ook u, precies wat u ondertekent.

De koop van uw woning

Voordat u de definitieve akte van levering bij de notaris tekent voeren we een eindinspectie van de woning uit. Daarna tekent u de koopovereenkomst en gaan we gezamenlijk naar de notaris. De notaris regelt de verdere afwikkeling en feliciteren wij u met uw nieuwe woning! Daarna nog vragen? Geen probleem, daar zijn we voor.

Een woning kopen via Nienaber Makelaars

Heeft u uw droomwoning op het oog en wilt u sterker staan met een aankoopmakelaar? Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.