Nieuwbouwprojecten

De Werf bij de sluis in Muiden

De Werf bij de sluis in Muiden

51 woningen: luxe werfwoningen, appartementen en penthouses
Een unieke plek midden in historisch Muiden. Waar de Stelling van Amsterdam overgaat in het achterland en de rivier de Vecht uitmondt in het uitgestrekte IJmeer.
Nu de voormalige doopplaats van talloze vissersschepen, pramen en tjalken in noordelijke richting is verlegd, doet zich de kans voor om deze centraal gelegen plek te transformeren tot een nieuw woongebied. De Werf bij de Sluis in Muiden: Een plek met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

De werf wordt weer van Muiden
Lange tijd is het gebied afgesloten geweest, ontoegankelijk voor publiek. Met het nieuwe plan wordt de Werf weer van Muiden. Na jaren buiten gebruik te zijn geweest, maakt de werf plaats voor een modern en tijdloos woongebied. De kade, die wordt opnieuw ingericht. Daar kunt u straks, onder het genot van een goed glas wijn, naar passerende bootjes kijken of een stukje ouderwets flaneren.

De Woningen
In totaal worden er 51 luxe koopwoningen gerealiseerd. Werfwoningen, appartementen en penthouses. Ruime woningen met tuin en privé ligplaatsen voor de deur. Parkeren gebeurt natuurlijk ondergronds in een ruime garage. De woningen zijn ontworpen voor een optimale beleving van de omgeving. Het streven naar maximale privacy staat het zicht op het Muiderslot, de Vecht en de kleurrijke Herengracht niet in de weg. Het terrein als geheel ademt de industriële sfeer van de scheepswerf die het was en maakt gelijktijdig onmiskenbaar deel uit van het historische Muiden.

Kijk voor meer informatie op: www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl

Contact opnemen

Gerealiseerde projecten

Het Rosa Spierhuis

Het Rosa Spierhuis

Het Rosa Spier Huis, een woonomgeving voor jong en oud, die worden verbonden door kunst en cultuur.

 

Op het terrein van de voormalige villa ''Langewyne'' is de van een fantastische accommodatie voor mensen met een creatieve achtergrond voltooid. Een woonomgeving met culturele activiteiten

Lees meer

waar jonge en gerenommeerde kunstenaars elkaar ontmoeten en inspireren.

 

Het Rosa Spier Huis biedt:

- wonen voor gelijkstemden voor jong en oud;
- mogelijkheid van een eigen studio of atelier;
- expositieruimte;
- concert- en theaterzaal;
- galerie-café.

 

Tevens biedt het Rosa Spier Huis de mogelijkheid om een zorg- en/of dienstenpakket af te nemen.

 

Er zijn 92 appartementen gerealiseerd, verdeeld over vier gebouwen: ''De Musicus'', ''De Schrijver'', ''De Schilder'' en ''De Beeldhouwer''. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen en fietsenstallingen aanwezig. Het is ook mogelijk om een privé parkeerplaats te huren.

 

Het Rosa Spier Huis ligt in een groene omgeving. Openbaar vervoer vindt u op circa 600 meter afstand en daarmee bent u in enkele minuten in het centrum van Laren.

Bensdorp

Bensdorp

Een droomloft in de voormalige chocoladefabriek!

 

Wonen in de oude chocoladefabriek waar vroeger de bekende Bros chocolade werd gemaakt? Het oude fabrieksterrein Bensdorp geeft ruimte aan nieuwe bestemmingen en wordt volledig omgebouwd tot een plek om te wonen, werken en recreëren, waarbij

Lees meer

het industriële karakter behouden blijft.

 

Het project Bensdorp ligt in de wijk Het Spiegel, één van de oudste villaparken van Nederland. Het kenmerkt zich door kronkelende straatjes en ruimte voor veel groen. Oude en enorm groten bomen sieren de omgeving. De te verkopen lofts zijn gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van het Bros-gebouw. De ruime lofts zijn open, gelijkvloerse woningen. Een aantal lofts hebben een plafondhoogte van ruim 4,4 meter. Dit maakt het zelfs mogelijk om in deze loft een extra mezzanine te creëren.

 

In het kort:
- Industriele loft met authentieke elementen;
- Woonoppervlakte van 166 tot 200 m²;
- Enkele lofts hebben een plafondhoogte van 4,4 meter;
- 2 parkeerplaatsen per loft in kelder;
- Vrije indeling in afstemming met architect.

 

Nieuw Oogst

Nieuw Oogst

Wonen in ‘t hart van Weesp: met Nieuwe Oogst in de Kastanjelaan kan het. Hier ontwikkelt Ymere 17 gezinshuizen verdeeld over twee typen woningen: Kastanje van 107m2 en een iets breder woningtype Kastanjeboom van 113m2. Alle huizen hebben een ruime tuin met goede zonligging; een fijne speelplek voor

Lees meer

kinderen of om heerlijk te relaxen in je eigen loungehoekje. De huizen worden gebouwd in een stijl die doet denken aan de jaren ’50, met aantrekkelijke details in de gevel, uitgevoerd in baksteen. En de huizen worden opgeleverd met volledig afgewerkte badkamer, toilet en een keuken. Wil je het toch een beetje anders? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is!

 

De woningen
Er komen twee verschillende typen die van elkaar verschillen in breedte. Type Kastanje is een ruim gezinshuis van 107m2. Type Kastanjeboom is met 113m2 net iets groter. Beide gezinshuizen hebben een woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een extra toilet op de begane grond. In de tuin is er een berging voor onder andere de fietsen.

 

Locatie
In het hart van de wijk Hogewey ligt het winkelcentrum. Hier vind je de belangrijkste winkels voor de dagelijkse boodschappen op nog geen paar minuten lopen. Heel handig! Je hebt er onder andere een Albert Heijn, een Deen supermarkt, een bakker, een bloemenzaak, de Gall&Gall, een Primera en nog veel meer.

 

Op de brede school Kors Breier (op loopafstand) kun je terecht voor zowel kinderopvang als basisonderwijs.Op deze school is extra aandacht voor samen werken en leren, waarbij kinderen leren om samen beslissingen te nemen. Voor hoger onderwijs is er het Vechtstede College, waar je terecht kunt voor vwo, havo en mavo.

Mooi Anke

Mooi Anke

Prettige woonomgeving in een sfeervolle buurt

 

Aan de Arnoud Voetlaan in Ankeveen heeft Van Omme & De Groot het project Mooi Anke gerealiseerd. Een groen en autoluw woonbuurtje met dertien eengezinswoningen, acht twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande villa.

 

In

Lees meer

Mooi Anke wordt pal aan het bos en het water van de Ankeveense plassen gewoond. De kleinschalige opzet van de wijk, de sfeervolle jaren '30 architectuur en de ligging van de woningen aan een autoluwe straat zorgen ervoor dat Mooi Anke de perfecte locatie is voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en een prettige woonomgeving.

Weespergilde

Weespergilde

Dagelijks genieten van alle gemakken en de dynamiek van de stad, maar ook heerlijk rustig wonen? Het kan! In het hart van Weesp, op het terrein van de voormalige houthandel De Vechtstreek, wordt Weespergilde gerealiseerd. Een bijzonder nieuwbouwproject met een grote verscheidenheid aan woningen en appartementen.

 

Weespergilde

Lees meer

is zorgvuldig ontworpen door Braaksma & Roos Architecten uit Den Haag. Voor de architect diende het gezellige en kleinschalige centrum van Weesp met zijn authentieke sfeer als inspiratie. Dit heeft geleid tot een hoogwaardig plan binnen een bijzondere leefomgeving.

 

Weespergilde is één harmonieus geheel van zeven woonblokken, genaamd Gilden. In de Gilden worden in totaal 42 stijlvolle woningen en appartementen gerealiseerd, waaronder eengezinswoningen, starterswoningen en stadswoningen. De woningen variëren in oppervlakte van circa 54m² tot circa 144m². Op die manier is er volop keuze voor eenpersoonshuishoudens, stellen, gezinnen en senioren.

 

De grote variatie aan woningen biedt volop mogelijkheden voor individuele keuzes. Bijvoorbeeld: u kunt ervoor kiezen aan het water te gaan wonen, om gelijkvloers te gaan wonen of u kunt kiezen voor een royale eengezinswoning. Als u behoefte heeft aan extra slaapkamers kunt u kiezen voor een woning waarbij het mogelijk is één of zelfs twee extra slaapkamers te creëren! Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal beschikken over minimaal één buitenruimte en een berging in de stallingsgarage.
Weespergilde is een combinatie van bijzondere architectuur, grote variatie en rust. Het is juist die unieke combinatie die wonen in Weespergilde zo speciaal zal maken.

close

REAGEREN OP DIT PROJECT

Vul uw gegevens in en wanneer het u uitkomt om langs te komen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.