Uw woning in Gooi en Vechtstreek verhuren

Bij het verhuren van uw woning komt het een en ander kijken. Welke huur kunt u vragen? Met welke (lokale) wet- en regelgeving krijgt u te maken? Wat voor zaken moet u als verhuurder regelen? Maar denk bijvoorbeeld ook aan de tijd die het kost om geïnteresseerden te vinden en bezichtigingen te begeleiden.

Als erkend NVM-makelaar helpen wij u graag. Met ons grote netwerk en onze kennis van de markt en de wet- en regelgeving adviseren wij u over de juiste huurprijs, verzorgen we bezichtigingen en vinden wij de juiste huurder voor uw woning. De juridische afhandeling regelen wij uiteraard ook. Zo kunt u onbezorgd uw woning verhuren.

Uw woning verhuren in 5 stappen

De woning in de verhuur

Vooropgesteld staat in elke stap persoonlijk contact centraal. Daarom bespreken we graag samen uw wensen. Zo bepalen we een strategie die past en werkt.

  • We adviseren een huurprijs en stellen deze in overleg met u vast.
  • Onze professionele fotograaf maakt (360⁰) foto’s.
  • Wij schrijven een pakkende tekst. Of, liever nog, u schrijft de tekst zelf.
  • We ontwikkelen een verhuurplan op maat.
Marketing op maat

We plaatsen uw woning op onze eigen website, Funda, in onze app en op Instagram en Facebook. Daarnaast benaderen we ons grote netwerk van mensen die gericht op zoek zijn naar een huurwoning.

De bezichtiging

U maakt maar één keer een eerste indruk, en dat geldt ook voor uw woning. Daarom bereiden we een bezichtiging goed voor en uw eigen, vaste makelaar begeleidt deze. Vanzelfsprekend weet hij precies hoe hij uw woning zo goed mogelijk presenteert en kijken we of de potentiële huurder voldoet aan uw wensen. Na de bezichtiging geven we een terugkoppeling. Zo bent u altijd op de hoogte.

Acceptatie van de huurder en acceptatie van de woning

Voldoet de huurder aan uw wensen, en voldoet uw woning aan de wensen van de huurder? Mooi! Eerst voeren we een NVM Woontoets uit. We screenen de huurder op zijn identiteit, zijn kredietwaardigheid en verifiëren een werkgeversverklaring of salarisstroken.

De huurovereenkomst

De woning is geaccepteerd en alle afspraken zijn gemaakt. Van groot belang dat deze zaken goed op papier staan. Hier hoeft u uw hoofd niet over te breken, dat regelen wij. Wij stellen de huurovereenkomst op, het enige dat u hoeft te doen is deze tekenen. Idem voor de huurder.

Een woning verhuren via Nienaber Makelaars

Wilt u uw woning door ons laten verhuren? Wij adviseren en helpen u graag. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.