Uw huis verkopen

Uw woning verkopen doet u niet elke dag. Wij gelukkig wel! Als specialist in Gooi en Vechtstreek weten we precies wat we moeten doen om uw woning onder de beste voorwaarden te verkopen. Dit doen we door kwaliteit centraal te zetten, voor u en voor de potentiële koper. En omdat we continu onderzoek doen naar de marktontwikkelingen en de wensen van de doelgroep, weten we precies wat er speelt en waar vraag naar is. We begrijpen dat een woning verkopen spannend is, daarom leggen we graag alvast beknopt uit hoe het in zijn werk gaat. Uiteraard is elke woningverkoop puur maatwerk, in een vrijblijvend gesprek bespreken we graag hoe uw stappenplan er precies uitziet.

Wilt u eerst weten wat uw woning zou kunnen opbrengen? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling aan. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten, dat is wel zo prettig.

gratis waardebepaling

Uw woning verkopen in 6 stappen

De woning in de verkoop

Persoonlijk contact staat centraal, daarom komen we graag bij u thuis om met elkaar om de tafel te zitten. Pas als we u echt kennen, kunnen we u goed helpen. Waar we in ieder geval mee aan de slag gaan:

  • We starten met een uitgebreide opname van uw woning. We adviseren een onderbouwde vraagprijs en stellen deze in overleg met u vast.
  • Een interieurstylist zet de puntjes op de i.
  • Onze professionele fotograaf maakt (360⁰) foto’s en video’s.
  • Wij schrijven een pakkende tekst. Schrijft u deze liever zelf? Ook daar hebben we ervaring mee.
  • We ontwikkelen een verkoopplan op maat.
Marketing op maat

Natuurlijk plaatsen we uw woning op onze eigen website, in onze app, op Funda, Facebook en Instagram, en benaderen we ons grote netwerk van woningzoekenden. Maar we gaan graag een stap verder. Met marketing op maat brengen we uw woning op de juiste plekken onder de aandacht. Van adverteren in een luxe woonmagazine tot een gerichte social media campagne of verspreiding van full colour brochures, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

De bezichtiging

Je maakt maar één keer een eerste indruk, dat geldt ook voor uw woning. Daarom bereiden we een bezichtiging goed voor en uw eigen, vaste makelaar begeleidt deze. Vanzelfsprekend weet hij precies hoe hij uw woning zo goed mogelijk presenteert. Na de bezichtiging ontvangt u direct een terugkoppeling, zo bent u altijd op de hoogte.

De onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen staan uw wensen centraal. We staren ons dus niet blind op alleen de vraagprijs, maar onderhandelen ook over bijvoorbeeld de oplevertermijn of eventuele mee te verkopen roerende zaken. Om u alvast gerust te stellen: wij verkopen momenteel meer dan de helft van ons aanbod voor, of zelfs ruim boven, de vraagprijs.

De koopovereenkomst

Het juiste bod tegen de juiste voorwaarden is binnen! Van groot belang dat deze zaken goed op papier staan. Hier hoeft u uw hoofd niet over te breken, dat regelen wij. Wij stellen de koopovereenkomst op en nemen deze volledig met u door. Het enige dat u hoeft te doen is deze tekenen. Wij bewaken de verdere afwikkeling.

De overdracht

We controleren het concept van de akte van levering en de nota van afrekening die de notaris heeft opgemaakt. Voordat we naar de notaris gaan, inspecteren wij met u en de kopende partij de woning om te kijken of alles in de afgesproken staat is achtergelaten. Ook nemen wij de meterstanden op. Zo kunnen hier later geen misverstanden over ontstaan, wel zo fijn.

Vervolgens gaan we gezamenlijk naar de notaris om de akte te ondertekenen.

Uw woning door ons laten verkopen

Wilt u uw woning door ons laten verkopen? Wij adviseren en helpen u graag. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.