UW WONING TAXEREN

Bij de aan- of verkoop van een woning, het oversluiten van uw hypotheek maar bijvoorbeeld ook bij een verbouwing of echtscheiding kunt u een taxatierapport nodig hebben. Een taxatierapport is een objectieve waardebepaling van een woning, opgesteld door een onafhankelijk en gecertificeerde taxateur. Wij helpen u hier graag bij.

Gecertificeerde taxateurs met kennis van de regio
Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Dit betekent dat we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat de financiële instellingen onze taxatierapporten accepteren. We willen dat niet alleen de bank, maar ook u het taxatierapport helemaal begrijpt. Wij stellen daarom goed onderbouwde, leesbare en betrouwbare rapporten op.

We hebben jarenlange ervaring, kennen de regio als geen ander en zijn op de hoogte van alle marktontwikkelingen. Daarom zijn wij dé makelaar voor een nauwkeurige taxatie in Gooi en Vechtstreek.

Taxatie van uw commerciële vastgoed

Bij de aan- of verkoop van commercieel vastgoed, maar ook bij bijvoorbeeld WOZ-geschillen, erfpachtzaken of jaarrekeningen kan een taxatie nodig zijn. Een taxatierapport is een objectieve waardebepaling van een pand, opgesteld door een onafhankelijk en gecertificeerde taxateur. Wij bieden u graag onze hulp met het opzetten ervan.

Wij zijn aangesloten bij het het NWWI, het NRVT en het TMI. Dit betekent dat we aan strenge kwaliteitseisen voldoen, dat we voldoen aan de taxatierichtlijnen van commercieel vastgoed en dat de financiële instellingen onze taxatierapporten accepteren.

We hebben jarenlange ervaring, kennen de bedrijfsvastgoed-markt als geen ander en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarom zijn wij dé makelaar voor een nauwkeurige taxatie van uw commerciële vastgoed in Blaricum, Gooische Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp of Wijdemeren.