Ellen Brinkhuis-Smith

Binnendienst Makelaardij

Down

Als ondernemer met een passie voor vastgoed en een veelzijdige achtergrond ben ik mijn carrière begonnen bij een internationaal kantoor in het bedrijfsonroerendgoed. Daar heb ik waardevolle ervaringen opgedaan en is het zaadje gepland voor vastgoed.

Mijn tweede liefde ligt in de reisbranche, waar ik de afgelopen jaren als ondernemer heb geleerd om kansen te zien en ze na te streven. Ondanks mijn succes in de reiswereld bleef mijn ambitie om terug te keren in de makelaardij altijd aanwezig. Nu heb ik het voorrecht om die passie te volgen en verder te groeien in de wereld van onroerend goed.

Mijn huidige rol op de afdeling woningmakelaardij biedt mij nieuwe uitdagingen en voldoening. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf het eerste contact tot aan de afronding van de opdracht.

Klantgerichtheid en dienstverlening staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn doel is om alle cliënten zo goed mogelijk te begeleiden met deskundig advies en ondersteuning, zodat ze kunnen terugkijken op een fijne samenwerking.

Naast mijn werk heb ik een gezin met twee tieners, een man en een hond die mij goed weten bezig te houden. Reizen is mijn tweede natuur en doe ik uiteraard graag.

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.