4W7A2813 bewerkt

Marike van Kaam

Register Makelaar Register Taxateur

Down

“Laat mij jou helpen aan jouw nieuwe woning!”

In 2007 ben ik begonnen in de makelaardij als binnendienstmedewerkster, waarna ik in 2010 mijn HBO opleiding makelaardij succesvol heb afgerond. Na een kort uitstapje in de interieur branche, ben ik sinds 2015 weer met veel plezier terug in de makelaardij als assistent makelaar! Ik ben inmiddels vele jaren in ’t Gooi werkzaam, een regio die weinig geheimen meer voor mij kent.
Na een leerzame tijd als assistent voelde ik dat het tijd was voor de volgende stap. Ik ben terug de boeken in gegaan en ben in 2020 beëdigd als Register Makelaar en Register Taxateur.

Sinds 2021 werk ik met enorm veel plezier als makelaar en taxateur voor het ambitieuze team van Nienaber Makelaars. De combinatie van aan- en verkoop spreekt mij erg aan. De waardering van mensen, die wij op een persoonlijke en succesvolle manier aan een nieuwe woning hebben geholpen, geeft veel voldoening. Dat is dan ook waar ik iedere dag mijn motivatie uit haal! Het taxeren van woningen maakt mijn baan dynamisch en zorgt ervoor dat ik scherp blijf en mijn kennis op pijl houd. Kan ik jou ook helpen in deze uitdagende woningmarkt? Laat het mij dan vooral weten!

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.