Markbanner

Mark Wiegers

Directeur - Register Makelaar Register Taxateur

Down

Op jonge leeftijd is het makelen mij bijgebracht, als oudste zoon van een doorgewinterde makelaar in het Gooi. Op mijn twaalfde ging ik al met mijn vader mee taxeren. Vond het leuk om oude leegstaande gebouwen te bekijken, het liefst met een zaklamp. Dat is mij bijgebleven.

Mijn eerste baan gestart bij een landelijk opererend vastgoedmanagement bedrijf. Na twee jaar werd ik al, op redelijk jonge leeftijd, benoemd tot adjunct directeur. Daarna is de carrière snel gegaan. Naast het bekleden van verschillende management- en directiefuncties binnen de vastgoedbedrijven was ik verantwoordelijk voor grote woning- en commerciële vastgoedportefeuilles door heel Nederland. Uiteindelijk werd ik uitgenodigd door één van ’s lands grootste filiaalbedrijven om directeur vastgoed te worden. Na uren van 50/60 uur per week besloot ik mijn heil te zoeken in het door mij geliefde Gooi waar ik ben opgegroeid. Dit resulteerde in een partnerschap bij Nienaber en daarna overnames van verschillende Nienaber bedrijven.

De totale bedrijfsomvang bestaat uit 5 verschillende bedrijfsonderdelen welke zijn verdeeld over meerdere vestigingen. Naast het managen van de organisatie, acteer ik als bedrijfsmakelaar waar mijn hart ligt.

terug naar overzicht

Altijd op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.