Nienaber Makelaars – Nu ook in Muiden!

Nienaber Makelaars – Nu ook in Muiden!

Nienaber Makelaars breidt opnieuw uit. Met vestigingen in Weesp, Bussum en Almere, vanaf nu ook in Muiden. In Muiden werken we samen met én vanuit het kantoor van Financieel Adviesbureau Gerben de Boer. Een makelaarskantoor en adviesbureau onder één dak, zodat u een woning kunt (ver)kopen en direct uw geldzaken kunt laten regelen.

Het kantoor is gevestigd aan de Sluisstraat 9. Een karakteristiek en compleet gemoderniseerd pand op een uitstekende zichtlocatie!

Heeft u verhuisplannen? Maak dan persoonlijk kennis met onze makelaars. Zij zijn Register Makelaar en Register Taxateur en zeer goed bekend in de regio doordat ze al geruime tijd werkzaam zijn bij Nienaber Weesp. Wij hebben veel lokale marktkennis, zorgen voor een zorgeloze deal en hebben een frisse toon. Opdrachtgevers (vestiging Weesp; 200+) waarderen onze dienstverlening met een 9,1. U kunt ons onder andere inschakelen voor een succesvolle verkoop of zorgeloze aankoop van een woning. Een taxatierapport is natuurlijk ook mogelijk.

Nienaber bestaat al vanaf 1919 en is daarmee het oudste makelaarskantoor in de regio. Met 21 gepassioneerde medewerkers is Nienaber Makelaars  zeer sterk vertegenwoordigd in de regio en actief in de woning-  en bedrijfsmakelaardij, alsmede het vastgoedmanagement. Wij zijn aangesloten bij de NVM, vastgoedcert, NRVT en Funda. Nienaber Makelaars is een kantoor met veel kennis en kunde aan boord.

 

Nienaber Muiden, Sluisstraat 9 te Muiden, 0294 – 417118, muiden@nienaber.nl
www.nienaber.nl