NIENABER MAKELAARS 100 JAAR … EN DAAR ZIJN WE TROTS OP!

NIENABER MAKELAARS 100 JAAR … EN DAAR ZIJN WE TROTS OP!

Sinds 1919 is ons kantoor al in Bussum gevestigd. Daarmee zijn we het oudste makelaarskantoor van het Gooi.

Maar ook onze vestiging in Weesp (v/h Groen Makelaars) is een gevestigde naam.

Nienaber Makelaars, een makelaarskantoor dat zich niet uitsluitend bezig houdt met woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij,  maar ook met beheer van woningen en het verzorgen van de administratie voor V.v.E.’s.

Nienaber Makelaars is actief in het hele Gooi en Vechtstreek -voor bedrijfsonroerendgoed ook in Flevoland – en onze makelaars staan u graag met raad en daad terzijde. Of het nu om de verkoop, de koop van uw woonhuis gaat of het (ver)huren of (ver)kopen van bedrijfsonroerend goed of om een helder inzicht te krijgen in de waarde van uw (toekomstige) eigendom.

We zijn er trots op dat we met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige dienstverlening ons kantoor op een hoog niveau hebben weten te plaatsen. Degelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor u en voor ons de basis waarop dienstverlening moet worden verleend. Onze deskundigheid en onze vaardigheden in het onderhandelen proberen we zo goed mogelijk voor u in te zetten bij het nemen van misschien wel één van de grootste beslissingen in uw leven!

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.