De Wandeling Muiden

De Wandeling Muiden

Natuurlijk wonen in Muiden
Aan de rand van het sfeervolle Muiden komt De Wandeling. Een bijzonder nieuwbouwproject van 90 houten woningen en appartementen, bestemd voor zowel huur als koop. De verschillende woongebouwen zijn omgeven door groen en water. Dankzij de diverse mogelijkheden tot ontmoeten, in de sfeervolle binnenhofjes, is contact met uw buren snel gelegd. Heeft u behoefte aan meer privacy? Dan is er een fijn terras aan de buitenzijde van uw woning. Uniek aan de woningen is het duurzame, energiezuinige houtbouwconcept (energielabel A+++) dat zorgt voor een aantoonbaar gezond woonklimaat.

Woningen met twee woonlagen
Deze bredere woning van twee woonlagen biedt u alle leefruimte die u zoekt! Vóór het huis heeft u een eigen buitenruimte die aansluit op de groene binnentuin. U komt de woning binnen in de ruime woonkeuken. Via een centraal gelegen hal loopt u zo naar de woonkamer. Aan deze zijde stapt u direct op uw eigen terras met heerlijk groen en vrij uitzicht. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met toilet voorzien. Heeft een andere indeling op het oog? We denken graag met u mee!

Woningen met drie woonlagen
Bent u op zoek naar extra kamers? Deze woning van drie woonlagen gaat letterlijk de hoogte in. De begane grond is ingedeeld met een keuken en een werkkamer met ook weer twee terrassen. De eerste verdieping telt een slaapkamer en een kamer die als woon- of werkkamer of anderszins te gebruiken is. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en de badkamer voorzien. Met de verschillende indelingsopties vult u het helemaal naar wens in.

Kijk voor meer informatie op: https://dewandelingmuiden.nl/.