Nieuw Oogst

Nieuw Oogst

Wonen in Het Hart van Weesp: met Nieuwe Oogst in de Kastanjelaan kan het! Hier ontwikkelt Ymere zeventien gezinshuizen verdeeld over twee typen woningen: Kastanje van 107m2 en een iets breder woningtype Kastanjeboom van 113m2. Alle huizen hebben een ruime tuin met goede zonligging; een fijne speelplek voor kinderen of om heerlijk te relaxen in uw eigen loungehoek. De huizen worden gebouwd in een stijl die doet denken aan de jaren ’50, met aantrekkelijke details in de gevel, uitgevoerd in baksteen. Bovendien zijn de huizen opgeleverd met een volledig afgewerkte badkamer, toilet en een keuken. Wil je het toch een beetje anders? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is!

 

De woningen
Er staan twee woningtypen die van elkaar verschillen in breedte. Type Kastanje is een ruim gezinshuis van 107m2. Type Kastanjeboom is met 113m2 net iets groter. Beide gezinshuizen hebben een woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een extra toilet op de begane grond. In de tuin is er een berging voor onder andere de fietsen.

 

Locatie
In het hart van de wijk Hogewey ligt het winkelcentrum. Hier vindt u de belangrijkste winkels voor de dagelijkse boodschappen op nog geen paar minuten lopen. Heel handig! U heeft er onder andere een Albert Heijn, een Deen supermarkt, een bakker, een bloemenzaak, de Gall & Gall, een Primera en nog veel meer.

Op de brede school Kors Breier (op loopafstand) kunt u terecht voor zowel kinderopvang als basisonderwijs. Op deze school is extra aandacht voor samen werken en leren, waarbij kinderen leren om samen beslissingen te nemen. Voor hoger onderwijs is er het Vechtstede College, waar u terecht kunt voor vwo, havo en mavo.