ONGEGENEERD BINNENKIJKEN TIJDENS DE OPEN HUIZEN DAG

ONGEGENEERD BINNENKIJKEN TIJDENS DE OPEN HUIZEN DAG

Bent u op zoek naar een woning? Zet dan Open Huizen Dagen in uw agenda! Op één dag binnenkijken en woningen vergelijken, geheel vrijblijvend. Nienaber Makelaars geeft u tips om de Open Huizen Dag optimaal te benutten.

Aan de Open Huizen Dag nemen zo’n 13.000 woningen deel. Oftewel de keuze is reuze! Met de tips van Nienaber Makelaars haalt u het maximale uit de Open Huizen Dag.

Tip 1: Wensenlijst Stel voorafgaand aan de Open Huizen Dag een wensenlijst op; hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Welke afstand wilt u maximaal afleggen voor woon-werkverkeer? Welke voorzieningen moeten binnen handbereik liggen? Etc.

Tip 2: Bepaal uw budget Investeren in bakstenen is nog altijd één van de beste beleggingen. Bij het bepalen van uw budget is het belangrijk dat u niet alleen kijkt naar hoeveel u maximaal kunt lenen, maar ook hoeveel u maximaal wilt lenen.

Tip 3: Selecteer en oriënteer Welke deelnemende woningen matchen met uw woonwensen en budget? Maak een selectie op Funda. Bekijk in de week voorafgaand aan de Open Huizen Dag al eens de omgeving, dit scheelt tijd op de dag zelf. Stel voor uzelf een maximaal aantal huizen die u wilt bezoeken en stippel vervolgens een handige route uit.

Tip 4: Beperk je tijd Zorg dat u niet onnodig lang bij een bezichtiging blijft hangen. Is uw eerste indruk al niet goed? Overweeg dan om verder te gaan naar de volgende woning op uw lijst. Vul een bezichtigingsverslag in, dit helpt u om de bezochte woningen uit elkaar te houden.

Tip 5: De aankoopmakelaar Is een woning in de smaak gevallen? Ga altijd terug voor een tweede bezichtiging en neem een aankoopmakelaar mee. Een Open Huizen Dag is een perfect middel om u te oriënteren, maar een deskundig en objectief advies is zeker wenselijk in een grote aankoop als een eigen huis. Nienaber Makelaars staat voor u klaar om u van bezichtiging tot sleuteloverdracht te begeleiden in het koopproces.

De deelnemende huiseigenaren aan de Open Huizen Dag verwelkomen u graag!