De Werf bij de sluis in Muiden

De Werf bij de sluis in Muiden

51 woningen: luxe werfwoningen, appartementen en penthouses
Een unieke plek midden in historisch Muiden. Waar de Stelling van Amsterdam overgaat in het achterland en de rivier de Vecht uitmondt in het uitgestrekte IJmeer.
Nu de voormalige doopplaats van talloze vissersschepen, pramen en tjalken in noordelijke richting is verlegd, doet zich de kans voor om deze centraal gelegen plek te transformeren tot een nieuw woongebied. De Werf bij de Sluis in Muiden: een plek met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

De Werf hoort weer bij Muiden
Lange tijd is het gebied afgesloten geweest, ontoegankelijk voor publiek. Met het nieuwe plan hoort De Werf weer bij Muiden. Na jaren buiten gebruikt te zijn geweest, maakt De Werf plaats voor een modern en tijdloos woongebied. De kade krijgt een nieuwe inrichting. Daar kunt u straks, onder het genot van een goed glas wijn, naar passerende bootjes kijken of een stukje ouderwets flaneren.

De woningen
In totaal komen er 51 nieuwe, luxe koopwoningen. Werfwoningen, appartementen en penthouses. Ruime woningen met tuin en privé ligplaatsen voor de deur. Parkeren gebeurt ondergronds in een ruime garage. De woningen zijn ontworpen voor een optimale beleving van de omgeving. Het streven naar maximale privacy staat het zicht op het Muiderslot, de Vecht en de kleurrijke Herengracht niet in de weg. Het terrein als geheel ademt de industriële sfeer van de scheepswerf die het was en maakt gelijktijdig onmiskenbaar deel uit van het historische Muiden.

Kijk voor meer informatie op: www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl.