Weespergilde

Weespergilde

Dagelijks genieten van alle gemakken en de dynamiek van de stad, maar ook heerlijk rustig wonen? Het kan! In het hart van Weesp, op het terrein van de voormalige houthandel De Vechtstreek, wordt Weespergilde gerealiseerd. Een bijzonder nieuwbouwproject met een grote verscheidenheid aan woningen en appartementen.

 

Weespergilde is zorgvuldig ontworpen door Braaksma & Roos Architecten uit Den Haag. Voor de architect diende het gezellige en kleinschalige centrum van Weesp met zijn authentieke sfeer als inspiratie. Dit heeft geleid tot een hoogwaardig plan binnen een bijzondere leefomgeving.

 

Weespergilde is één harmonieus geheel van zeven woonblokken, genaamd Gilden. In de Gilden staan in totaal 42 stijlvolle woningen en appartementen, waaronder eengezinswoningen, starterswoningen en stadswoningen. De woningen variëren in oppervlakte van circa 54m² tot circa 144m². Op die manier is er volop keuze voor eenpersoonshuishoudens, stellen, gezinnen en senioren.

 

De grote variatie aan woningen biedt volop mogelijkheden voor individuele keuzes. Bijvoorbeeld: u kunt ervoor kiezen aan het water te gaan wonen, om gelijkvloers te gaan wonen of u kunt kiezen voor een royale eengezinswoning. Als u behoefte heeft aan extra slaapkamers kunt u kiezen voor een woning waarbij het mogelijk is één of zelfs twee extra slaapkamers te creëren! Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal beschikken over minimaal één buitenruimte en een berging in de stallingsgarage.
Weespergilde is een combinatie van bijzondere architectuur, grote variatie en rust. Het is juist die unieke combinatie die wonen in Weespergilde zo speciaal zal maken.